Over ons

Postmortale Zorg Gelderland is een dienstverlenend bedrijf in de uitvaartsector.

Met aandacht voor de nabestaanden en oog voor detail ondersteunt Postmortale Zorg Gelderland uitvaartbedrijven op het gebied van
laatste zorg, thanatopraxie en de opbaring na overlijden.

 

Onze missie: waarom wij doen wat we doen.

Bijna niemand komt van school met de gedachte om overledenenverzorger te worden. Meestal zorgt een persoonlijke ervaring of het gevoel mensen te willen helpen ervoor dat iemand dit vak wil uitoefenen. Bij Postmortale Zorg Gelderland houden wij van ons vak. Het geeft voldoening om onze klanten tevreden te zien en te ontzorgen tijdens de organisatie van een afscheid. Maar het uiteindelijke doel is de dankbaarheid van nabestaanden. Door een overledene toonbaar te maken, kunnen zij op een waardige manier (hoe moeilijk dat ook is) afscheid nemen van de overleden persoon.

Oprichting Postmortale zorg Gelderland

De oprichter van Postmortale Zorg Gelderland is Remco Hol. Met meerdere diploma’s op zak en veel ervaring is hij al meer dan 25 jaar een vertrouwd begrip in de overledenenzorg.
Naast het ondersteunen van uitvaartondernemingen, wil Remco het algemene niveau naar een hoger level tillen. Door ervaring in te zetten en kennis te delen, is Postmortale Zorg niet alleen een professionele ondersteuner, maar ook een interne opleider.

Gedreven door passie en professionaliteit

Door de juiste mensen om zich heen te verzamelen en op te leiden tot professionals met ieder een eigen deskundigheid, heeft Remco een team om zich heen gebouwd met gedreven overledenenverzorgers. Een prettige groep met mensen die allemaal dezelfde werkwijze en missie uitdragen.

De organisatie heeft korte lijnen. Het voordeel daarvan is dat er altijd snel en adequaat gehandeld kan worden.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0345- 23 47 00 of vul het online contactformulier in.

Neem contact op