Uitvaartkisten

Postmortale Zorg Gelderland beschikt over een ruim assortiment uitvaartkisten. Heeft u zelf geen voorraad, maar wel een bepaalde voorkeur voor een assortiment? Laat het ons dan weten. De modellen die u veel gebruikt, kunnen wij dan opnemen in onze voorraad.

Een afwijkende uitvaartkist

Bent u op zoek naar een speciale uitvaartkist, maar heeft u uw handen vol aan het regelen van de uitvaart? Laat het ons dan weten. Wij kunnen het contact met de leverancier voor u uit handen nemen. Geef uw wensen door en wij zoeken de mogelijkheden uit.

 

Door onze ervaring hebben wij een groot netwerk met kistenleveranciers opgebouwd en is geen vraag ons te veel.

Ook een speciale afmeting kunnen wij voor u regelen. Tijdens de verzorging meten wij bij twijfel altijd de overledene op en adviseren wij u over de juiste afmeting.

Levering uitvaartkist

Als de overledene direct na de verzorging opgebaard mag worden in de uitvaartkist, kunnen wij deze direct meenemen. Bij een opbaring op bed of op een opbaarplateau kunnen wij op de dag van de uitvaart de kist leveren en de overledene (indien gewenst) in de kist leggen. 

 

Wij streven er altijd naar dat nabestaanden dezelfde medewerkers (van de verzorging) op bezoek krijgen tijdens de kistlegging. Dit geeft vertrouwen en nabestaanden kunnen eventueel hun verhaal over de opbaring bij ons kwijt.

Partners

Bent u benieuwd met welke partners Postmortale Zorg Gelderland samenwerkt?

Bekijk dan de onderstaande links voor meer informatie.

 

✓ DZU 

✓ Kaspersma & van Willegen

✓ Unigra

 

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Postmortale Zorg Gelderland.